Spongecake Rode Biet
Ingrediënten:
750 gr. Bietensap
75 gr. Amandelpoeder
120 gr. Unique Poly D-
21 gr. Unique Albumen
30 gr. Bloem
65 gr. Eidooier
Bereidingswijze:
▪︎ Kook het bietensap in tot 140 gram
▪︎ Draai met behulp van een blender alle ingrediëneten fijn.
▪︎ Wrijf het beslag door en zeef en breng op smaak met wat zout.
▪︎ Giet het beslag in een sifon en belucht met 2 slagroompatronen.
▪︎ Spuit het beslag in kartonnen bekertjes bekertjes met in de bodem een gaatje.
▪︎ Gaar deze direct op vol vermogen in de magnetron voor 40 seconde.
▪︎ Laat de cake op zijn kop afkoelen.
Door gebruik te maken van Unique Albumen kunnen we eiwit een smaak geven.
Bekijk ook de volgende recepten
Olijfolie schuim
Paprika refresh
Gebonden Kikkererwten fond