(placeholder)

Marbre Pastinaak / Wortel

Ingrediënten:

2 st. Geschilde Pastinaak groot

1 st. geschilde Winterpeen groot

Unique Enzyme

Bereidingswijze:

▪︎ Snijd de winterpeen en de pastinaak op een snijmachine tot plakken van 2 mm dik.

▪︎ Bekleed een terrine vorm met silicone papier.

▪︎ Bouw de terrine als volgt op:

▪︎ Wortel, Unique Enzyme,

▪︎ Pastinaak, Unique Enzyme

▪︎ En zo verder om en om.

▪︎ Zet de terrine onder druk en bak af in een combi oven.

▪︎ 12 minuten 160 graden 75% vocht.

▪︎ Controleer de gaarheid en koel de terrine terug.

▪︎ Los de marbre en snijd hem in des gewenste vorm.


Benevel de Unique Enzyme met een fijn zeefje tussen de lagen.



Bekijk ook de volgende recepten

(placeholder)

Makreel chorizo

Citrus compôte

Chocolade poeder grof