(placeholder)

Makreel / Chorizo

Ingrediënten:

2 st. Makreel filet

1 plak Chorizo

Unique Enzyme

Bereidingswijze:

▪︎ Fileer de makreel en ontgraat deze.

▪︎ Strooi met behulp van een theezeef de Unique Enzyme over de huidkant

van de filets.

▪︎ Leg hier de plak chorizo op en daarboven op de andere filet.

▪︎ Rol deze strak in met krimpfolie.

▪︎ Gaar de rol op 65 graden 15 minuten op low speed.

▪︎ Koel de filet direct terug op ijs.

▪︎ Portioneer de rol.

Bekijk ook de volgende recepten

(placeholder)

Marbre Pastinaak / wortel

Poeder van pompoenpitolie

Gepofte zaden en pitten

Wij hebben de makreel/ chorizo nog afgegeleerd met een heldere gelei.

Als u de 2 makreel filets iets uit het midden oprolt zal er een S-vorm van

chorizo ontstaan.