(placeholder)

Citrus compôte

Ingrediënten:

Voor de segmenten:                       Voor de gel:

2 st. Sinaasappel                            275 gr. Citrusvocht

1 st. Rode Grapefruit                      25 gr. Suiker

Zonnebloemolie                              6 gr. Unique Konjac

Bereidingswijze:

Segmenten:

▪ Snijd de partjes uit en zet deze op zonnebloem olie.

▪ Door af en toe te roeren vallen de segmenten los.

▪ Spoel de segmenten af met lauw water.

Bekijk ook de volgende recepten

(placeholder)

Ganzelever knoop

Marbre Pastinaak / wortel

Espresso glas

Gel:

▪ Verwarm het citrusvocht samen met de suiker.

▪ Als de suiker is opgelost terug koelen.

▪ Meng nu de 6 gr. Unique Konjac door de massa.

▪ De gom zal langzaam geleren tot een stevige gel.

▪ Dep de citrus segmenten droog op een keuken doek.

▪ Maak ze aan met de verkregen gel.

(gebruik zoveel gel dat de segmenten net aan elkaar plakken).