Citrus compôte
Ingrediënten:
Voor de segmenten: Voor de gel:
2 st. Sinaasappel 275 gr. Citrusvocht
1 st. Rode Grapefruit 25 gr. Suiker
Zonnebloemolie 6 gr. Unique Konjac
Bereidingswijze:
Segmenten:
▪ Snijd de partjes uit en zet deze op zonnebloem olie.
▪ Door af en toe te roeren vallen de segmenten los.
▪ Spoel de segmenten af met lauw water.
Bekijk ook de volgende recepten
Ganzelever knoop
Marbre Pastinaak / wortel
Espresso glas
Gel:
▪ Verwarm het citrusvocht samen met de suiker.
▪ Als de suiker is opgelost terug koelen.
▪ Meng nu de 6 gr. Unique Konjac door de massa.
▪ De gom zal langzaam geleren tot een stevige gel.
▪ Dep de citrus segmenten droog op een keuken doek.
▪ Maak ze aan met de verkregen gel.
(gebruik zoveel gel dat de segmenten net aan elkaar plakken).