UNIQUE ENZYME
Smaak:
Kleur:
Oplosbaar:
Werking:
Soort Product:
Gebruik voor:
VERPAKKING
100 gram
1000 gram
RECEPTEN
PRODUCTINFORMATIE
Unique Enzyme / Transglutaminase (activa EB) is een enzym dat wordt verwerkt door Ajinomoto. Het verknoopt eiwitten met elkaar zonder het te moeten verwarmen. Unique Enzyme is neutraal van smaak en kan zowel als poeder of met water aangemaakt verwerkt worden. In de industrie wordt dit al jaren gebruikt bijvoorbeeld bij het maken van worsten of om stukken vlees of vis aan elkaar te verknopen. In de restaurants wordt het gebruikt om verschillende eiwitten met elkaar te verknopen. Zo is het mogelijk groenten, vis of vlees aan elkaar te plakken, maar ook gecombineerd. Uiteraard adviseren wij Unique Enzyme alleen te gebruiken om creative / culinaire creaties te maken. Activa EB (restructuring) staat bekend om zijn meest veelzijdige toepassingen en daarom dus het meest geschikt voor de horeca.
De benodigde dosering is 1%
Neutraal
Wit
Koud en Warm
>1ºC / < 70ºC
Bindmiddel
Vlees, Vis, Groenten