Komkommer schuim
Ingrediënten:
1 st. Komkommer
10 gr. Unique Espuma
Naar smaak toevoegen:
Groene tabasco
Zout
Gin
Bereidingswijze:
▪︎ Juice de komkommer met een sapcentrifuge of blender.
▪︎ Giet het sap door een fijne zeef zodat er puur sap over blijft.
▪︎ Breng 200 gram van het sap op smaak met groene tabasco, zout en des gewenst wat gin.
▪︎ Voeg de Unique Espuma toe en meng deze met een staafmixer door.
▪︎ Giet de massa in een siphon en draai er een patroon in.
▪︎ Schud de siphon stevig en bewaar koel voor gebruik.
Bekijk ook de volgende recepten
Paprika refresh
Gebonden Kikkererwten fond
Cacao bubbels
Schuim op basis van een dunne vloeistof heeft meer Unique Espuma nodig dan bijvorbeeld
een schuim op basis van een vruchtenpuree.