(placeholder)

Rode Bieten Ravioli

Ingrediënten:

1 l. Rode Bieten sap

24 gr. Unique Lactate

Unique Binder om te binden

Bereidingswijze:

▪ Meng bovenstaande ingrediënten in een blender en

laat dit een nacht rusten zodat de lucht eruit kan ontsnappen.

▪ Bevries de substantie in kleine siliconen vormpjes.

▪ Dompel ze als ze bevroren zijn in een warm alginaat bad.

▪ Spoel ze kort in koud water zodra het balletjes geworden zijn.

▪ Bewaar ze in neutrale olie.


(Om de vloeistof aan te dikken gebruikte wij Unique Binder.

Dit zorgt ervoor dat de balletjes mooi rond en vol worden).


Alginaat bad:


1 liter water

5 gr. Unique Alginate


▪ Meng bovenstaande ingrediënten in een blender en

laat het een nacht rusten om de lucht te laten ontsnappen.

Bekijk ook de volgende recepten

(placeholder)

Wortel ravioli

Tomaat caviaar

Gepofte zaden en pitten