Rode Bieten Ravioli
Ingrediënten:
1 l. Rode Bieten sap
24 gr. Unique Lactate
Unique Binder om te binden
Bereidingswijze:
▪ Meng bovenstaande ingrediënten in een blender en
laat dit een nacht rusten zodat de lucht eruit kan ontsnappen.
▪ Bevries de substantie in kleine siliconen vormpjes.
▪ Dompel ze als ze bevroren zijn in een warm alginaat bad.
▪ Spoel ze kort in koud water zodra het balletjes geworden zijn.
▪ Bewaar ze in neutrale olie.
(Om de vloeistof aan te dikken gebruikte wij Unique Binder.
Dit zorgt ervoor dat de balletjes mooi rond en vol worden).
Alginaat bad:
1 liter water
5 gr. Unique Alginate
▪ Meng bovenstaande ingrediënten in een blender en
laat het een nacht rusten om de lucht te laten ontsnappen.
Bekijk ook de volgende recepten
Wortel ravioli
Tomaat caviaar
Gepofte zaden en pitten