(placeholder)
(placeholder)

Bekijk ook de volgende recepten

Spongecake Rode Biet

Bereidingswijze:


▪︎ Kook het bietensap in tot 140 gram

▪︎ Draai met behulp van een blender alle ingrediëneten fijn.

▪︎ Wrijf het beslag door en zeef en breng op smaak met wat zout.

▪︎ Giet het beslag in een sifon en belucht met 2 slagroompatronen.

▪︎ Spuit het beslag in kartonnen bekertjes bekertjes met in de bodem een gaatje.

▪︎ Gaar deze direct op vol vermogen in de magnetron voor 40 seconde.

▪︎ Laat de cake op zijn kop afkoelen.


Door gebruik te maken van Unique Albumen kunnen we eiwit een smaak geven.

Ingrediënten:


750 gr. Bietensap

75 gr. Amandelpoeder

120 gr. Unique Poly D-

21 gr. Unique Albumen

30 gr. Bloem

65 gr. Eidooier

Olijfolie schuim

Gebonden Kikkererwten fond

Paprika refresh