(placeholder)
(placeholder)

Bekijk ook de volgende recepten

Rode Bieten Ravioli

Bereidingswijze:


Meng bovenstaande ingrediënten in een blender en laat dit een nacht rusten

   zodat de lucht eruit kan ontsnappen.

Bevries de substantie in kleine siliconen vormpjes.

Dompel ze als ze bevroren zijn in een warm alginaat bad.

Spoel ze kort in koud water zodra het balletjes geworden zijn.

Bewaar ze in neutrale olie.


(Om de vloeistof aan te dikken gebruikte wij Unique Binder. Dit zorgt ervoor dat de balletjes mooi rond en vol worden).


Alginaat bad:


1 liter water

5 gr. Unique Alginate


Meng bovenstaande ingrediënten in een blender en laat het een nacht rusten om

   de lucht te laten ontsnappen.


Ingrediënten:


1 l. Rode Bieten sap

24 gr. Unique Lactate

Unique Binder om te binden

Gepofte zaden en pitten

Wortel ravioli

Tomaat caviaar