(placeholder)
(placeholder)

Bekijk ook de volgende recepten

Komkommer schuim

Bereidingswijze:


▪︎ Juice de komkommer met een sapcentrifuge of blender.

▪︎ Giet het sap door een fijne zeef zodat er puur sap over blijft.

▪︎ Breng 200 gram van het sap op smaak met groene tabasco, zout en des gewenst wat gin.

▪︎ Voeg de Unique Espuma toe en meng deze met een staafmixer door.

▪︎ Giet de massa in een siphon en draai er een patroon in.

▪︎ Schud de siphon stevig en bewaar koel voor gebruik.


Schuim op basis van een dunne vloeistof heeft meer Unique Espuma nodig dan bijvorbeeld

een schuim op basis van een vruchtenpuree.


Ingrediënten:


1 st. Komkommer

10 gr. Unique Espuma


Naar smaak toevoegen:


Groene tabasco

Zout

Gin

Cacao bubbels

Gebonden Kikkererwten fond

Paprika refresh