(placeholder)
(placeholder)

Bekijk ook de volgende recepten

Citrus compôte

Ingredienten:


Voor de segmenten:                       Voor de gel:

2 st. Sinaasappel                            275 gr. Citrusvocht

1 st. Rode Grapefruit                      25 gr. Suiker

Zonnebloemolie                              6 gr. Unique Konjac




Bereidingswijze:


Segmenten:

Snijd de partjes uit en zet deze op zonnebloem olie.

Door af en toe te roeren vallen de segmenten los.

Spoel de segmenten af met lauw water.


Gel:

Verwarm het citrusvocht samen met de suiker.

Als de suiker is opgelost terug koelen.

Meng nu de 6 gr. Unique Konjac door de massa.

De gom zal langzaam geleren tot een stevige gel.


Dep de citrus segmenten droog op een keuken doek.

Maak ze aan met de verkregen gel.


(gebruik zoveel gel dat de segmenten net aan elkaar plakken).


Marbre Pastinaak / wortel

Ganzelever knoop

Espresso glas